Huncutka (rendszám utáni elnevezés)
Budapesten használom a kisautót, úgyhogy ha sokszor kerülök nagy dugókba, azért a 8at is eléri a fogyasztás, de általában igyekszem elkerülni ezeket. 6os fogyasztás eddig csak nyáron volt, mikor kizárólag jó hosszú útra mentem vele.
A mérete miatt kiválóan lehet vele parkolni Budapesten, ahol ugye közelharc megy minden kis négyzetcenti parkolóhelyért.
Egy Lanosból átülve ez a kocsi ugrik. Ezért hajlamossá tesz az agresszívabb vezetési stílusra. (áááá... nem szoktam én ilyeneket csinálni...)
Másik 206os tulajdonostól is hallottam panaszt, és én is úgy tapasztalom, hogy valamiért nehezen engedi a rükvercet. Ennek lelke van.
Egyébként nagyon kényelmes ülni benne. Szeretem vezetni. Két év alatt eléggé a szívemhez nőtt.
- Sebesség mérő beakadt a nullán - Peugeot Fábián szervízben 140.000-ért csinálták volna!!!!!, kis magán műhelyben 20,000 azonnali javítással (a szerelő tapasztala alapján ez v. a fordulatszám mérő beakadása tipikus 206-os hibajelenség)
- Egyben kicserélte az elromlott alacsony benzin szintet jelző LED-et is. (árban benne volt)
- Bal első fényszóró megadta magát. - Saját cserélés.
- Ablakmosó folyadék spricni eldugult - ingyen javították
- Gyertya elromlott - 10,000
- Kipufogó csere (utolsó eleme szétrohadt) - 50,000
- Ékszíj (elöregedés miatt)
- Defektem volt és a kerékcseréhez a gyári kulcs annyira vékonyka volt, hogy elhajolt mikor használni akartam. Boltban vettem egy erőset.
- Ahhoz képest, hogy 8 éves a kocsi, meglepő módon most már egy fél éve semmi baja sincs. (Ne is legyen!) :)
NEM márkaszervíz. Saját megbízható magánszerelőm van. Még sosem csalódtam benne, és nagyon gyorsan segít.
Budapest, 11.ker, Bornemissza u.
Autóvillamossággal foglalkozó kis magánműhely
Budapest, 13.ker, Újlipótváros