Hisztis K***va!!! Aki megbolondít...
Bár már többet fizettem a szerelőnek, mint a banknak, mégis szeretem. Vagány külső, vagány és két személy számára kényelmes belső; erős motor. Röviden ennyi. Érdekes, hogy akár 210km/h-val is képes repülni, de alacsony fordulatszámon valahogy eltűnik az a 110 paci. Ami ugye azt jelenti, hogy ha városban is szeretnénk érezni az oroszlán erejét akkor bizony el kell felejtenünk az utolsó két fokozatot a váltón. Az étvágya a teljesítményével arányos, de nálam még soha nem fogyasztott 11l-nél többet. (Ezt a Veszprém-Kecskemét közti 1,5 órás út alatt sikerült elfogyasztania) Amúgy normál, de tempós autózás mellet 8l-rel beéri. Sajnos Ő az első autóm és ezért is nagyon nehéz ezt mondanom, de mivel nagyon költséges és igényes a kicsike nem ajánlom senkinek. Főleg ha már volt egy-két tulajdonosa. Általában nem szeretik a szerelők (Mondván "francia autót nem szabad venni!!!") és köztünk legyen szólva nem is értenek hozzá. De ha valaki mégis ilyen autót venne bizton állíthatom, hogy azért érni fogja egy-két olyan kellemes meglepetés, amit a versenytársak sosem fognak átélni!!!
- Jobb és balelső lengőkar 26000.-/db (pesti utak hurrá); Hátsóhíd görgős csapágyai, melyek "megették" a komplett hátsóhidat (szereléssel együtt 110000.-) (Ha valamilyen fémes, lemezes csörgést hallotok hátulról szaladjatok szerelőhöz, mert egy szimpla csapágy csere pár ezerből megvan) Ja és megelőzhető a baj, de ezt nem szokták, vagy nem akarják reklámozni. A többi "csak" az előző tulaj trehánysága miatt következett be! (Ezúton is köszönöm neki) Hengerfej tömítés csere -síkoltatás; nyomás próba; teljes olaj és hűtővíz csere; vezérműszíj, vízpumpa és egyéb finomságok 170000.-; Első féktárcsák (brembo olcsóbb, mint a gyári!!!) összes fékbetét; balelső stabkar kb.60000.-; Utángyártott kipufogó (Két dob, cső elem, sportvég) 55000.- Végezetül csak annyit, hogy tapasztalataim szerint szinte mindenből a legjobbat szereti a kicsike. Ha nem azt kapja akkor bosszúból leeszi a nadrágodat. Bár szép és erős, nagyon meggondolnám, hogy újra ilyet vegyek.
Bár lassan törzsvendég vagyok náluk, mégis csak a címüket tudom. Tengerszem utca, az M3-as mellett az OMV-kút mögött. Az egyetlen baj velük, hogy olyanok, mint egy jó "műkörmös"! Min. egy hét is beletelik mire fogadni tudnak. Amúgy pedig megbízhatónak tartom őket!
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Opel astra H GTC |