Gyorsan amortizálódó csábító
Dinamikus, és jó a dizájnja, de egyszer használható eldobhatós
fogyasztói társadalmi, ideig-óráig szerethető termék.
- Garancia lejárta után egy hóbnappal kulcsfelimerő antenna 17 ezer + a pótkulcsra ugyanennyi lett volna. Indexkar kb ugyanennyi. 2X injektor esetenként 32 e. + szerelés. Ajtókivetőpánt. 2x szétrázódtak a hangszóró csavarjai. De az aksi kibírt majdnem 6 évet! Kipufogó kilyukadt. Lengéscsillapítók gallyra mentek. Két évesen nyikorgott, mint egy vén fotel. Télen nem indult, de a traileren valami kábel összerázódott, és a szerelő már nem találta meg a "nem létező" hibát. Azóta is rettegek, mikor hagy ott. Minden ízében -- ablaktörlőtől, ableklehúzóig -- nyöszörög, kopog, nyikorog, hála a világváros Bukarest-külsőnél is rosszabb útjainak. A kilincseket rángatni kell, az ajtók szorulnak.
- 4 évre, 60000 km-re tervezve. Addig kellemes volt. De egy autó ne dobja be a kulcsot mindig 1 héttel a nyaralás előtt.
- És annak sem örültem, hogy 1 hónapig nem jött Peugeot-alkatrésszel kamion az országba.
A Dózsa György úton korrektek. Róbert Károly körútiak nem. A legjobb a hagyományos, vidéki szerelőm: ami a szervízben 120 e, a pesti hűséges ügyfelet is átvágó bratyizósnál 80 e., az a pécsi Havihegyen tisztességesen 19 e.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (7) | Vezetett km | 82000 |