Frida - imádom!
Szeretem mert tágas és nőies, el tudom benne szállítani minden cuccomat, a városban bármikor és bárhova be tudok vele parkolni, láttam az új 207-est és nem cserélném le rá. Azon is gondolkozom, hogyha eljön az ideje inkább feltuningoltatom egy kicsit (Pimp my car) és még megtartom.
- Az ajtóhatárolólap, már kétszer is eltört és cserélni kellett
Peugeot Fábián - pocsék kiszolgálás, baromi drága, sok glanc a marketinghez de még az udvarra sem állnak be helyetted, 2 órás megváratás után kis plüssoroszlánt adnak ajándékba, röhejes
Peugeot Gablini Zugló - márkaszervíz - baromi sokba kerül a szervíz, kiveszik az ajtóhatárolót de nincs raktáron betenni való, úgyhogy ha következőleg visszaviszed beszerelésre az autót úgy 2 hét múlva, addig hatalmas szárnyú autóval mászkálsz aztán kétszeresen számolják fel a kiszerelés és beszerelés díjját. Fingjuk sincs a szolgáltatásról, kerestem francia autó szakikat inkább mert szívjon a márkaszervízekkel aki mazohista
PJP Szervíz Kende Kanut u. XX. ker. Pánovics István - igazi családi vállalkozás, jó szolgáltatás és ár arány mindent tudnak amit a francia autókrók kell.
Citroen és peugeot klinika - X. ker Fogadó u. - A zord főnök tekintete igazi érző szívet takar, mindent megold és tud a francia autókról.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 2000 |