Franciát soha többé!
2002-ben vásároltam az autót,előtte egy 205 xrd-m volt(1800ccm)!Külsőre nekem nagyon megtetszet a 206-os!A belseje már akkor is hagyott maga után kívánni valót!Pl első szélvédő és műszerfal között hatalmas tér feleslegesen és takarítás szempontjából borzalmas az elérhetetlensége miatt!Első űlések nagyon kényelmesek VOLTAK de már már olyanok lettek mintha deszkára ülnék!:(A hamutartó rossz helyre került,de meg lehet szokni valamint az ablakemelő is,de azt is meglehet szokni!A kormányról vezérelhető rádió ujdonság volt,de ma már nem is használom,főleg mivel már cd lejátszó van a rádió helyén!Hátsó űlésekröl nem tudok sok mindent,nem igazán ültem hátul,de a hátsó utasok kiszálláskor rendszeresen hátbarugnak!:)Az eredeti első lámpák fényszórója a 2002-es modelnél még külön világít a tompítottól,ezért elég gyengusz!A váltó hangos!A lükvercet nehézkesen veszi,ilyenkor ujra kell kuplungolni!A Fék tökéletes,pedig még abs sincs benne!2300-tól nagyon megindul a kocsi olyan 150-es tempóig,aztán mintha lelőtték volna,de még így is felkuszik 165-re!
Ez városba való autó,főleg nőknek,de egy valakinek biztosan nem NEKEM!
- Porlasztó 2 db elszállt(2 hónapos különbséggel)!Darabja 150 ezer pénz+munkadíj!Kormány kapcsoló 2 db!(ablaktörlő magától ment!A másodiknál,az irányjelző jobb kanyar után balra váltott)Bal hátsó ajto menetközben állítólag nyitva és rendszeresen sípol!Ajtók nem zárnak rendesen!Ülésmagasság állítására szolgáló műanyag a kezembe maradt!Ezüst bevonatú váltófej lekopva!Jobb hátsó ajtó nehez zárodik(szorul)Rendszeresen kell első ablakmosó fúvókát cserléni,mert folyamatosan eldugul!(bal jobb felváltva)Motor ventilátor csere 2 szer(mivel az autó folyamatosan főzi a vizet és így a ventillátor "éjjel nappal" megy)!Hátsó futomű felújitás,mert a kerék bele ért a kaszniba!(130ezer+munkadíj)
- Rendszeres stabilizátor csere!(köszönet érte a magyar utaknak)
- A szervizbe általában 100-180 ezret hagytam ott ,de a hibát csak 1-2 hónapokra tudták kijavítani!
Miskolc Váci és társa!(SENKINEK NEM AJÁNLOM!!!)Itt csak cserélni tudnak!:)
Nyíregyháza Peugeot Xeviko(A legjobb!!!,Itt ismerik a felújítási és javítási szavakat is nem csak azt mondják mindenre hogy csere!!)
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | 205 XRD | Következő autója? | NÉMET!!!Franciát soha többé! |