Forgó, kopó alkatrész-NINCS GARANCIA
2 év-2 autó!! Mind 206-os. Mind 1.4 HDI. Mind SZAR!!!
Elsőre a jókat(ez elég rövid lesz): Szép, kényelmes, méretéhez képest elől nagy.És nagyon megy! Autópálya 175-180(!). És a motor bírta volna még tovább, de a kaszni már igencsak rázott. Városban kitűnő, emelkedőn minden jóval nagyobb autót letessékelt. Ez kicsit hiányzik.És itt a vége.
A feketeleves: Egyik autó sem birta 1(!!!!) évnél tovább.
A fent felsorolt hibák szinte mind a kettőnél kijöttek. Kivéve a benzintankot. A javítás általában szörnyű, minden alkatrészre legalább 3-4 napot kell várni. Ha kész, soha nem ellenörzik. A légkondimat veszprémben feltöltötték 9,8 Bar-ig. Mikor bekapcsoltam kattogot, rázott, folyta a víz az utastérbe, a kocsi alatt meg méteres tócsa lett kb. 1 perc alatt. Bp.-en javították ki. Kiderült, hogy a megengedett max. nyomás 5.2Bar!!!!Csoda, hogy nem durrant szét a rendszer. A szerelő az izzót fordítva tette be a helyére! A SZAKEMBER. A SZAKSZERVÍZBEN. Kabaré!!! Első este igen csak meglepődtem. És semmi sem garis. Mindenre azt mondják, hogy forgó, kopó alkatrész. És arra nincs garancia.Első jobb futómű 160.000 Ft. Köszi. Fél éves autón!! Az elsőnek egy máig ismeretlen hiba tett be. A kocsi fékezéskor rázta a hátát. Nem tudták megmondani mi lehet az oka. Hetekig volt szervízben, megjavítani nem tudták, majd veszélyesnek nyílvánították és vége. A második szintén 1.4 HDI, de ez már a legmagasabb felszereltségi szinttel. Szinrefújt, sport alkatrészek, szebb belső, nagyobb gumik, mérgesebb tekintet elől.... De ugyan az az ócska mínőség. Ez is végig ment minden hibán, igaz 7-8 hónap alatt kapot 70.000 km-t. A szervízben mindig azt mondták, hogy túl sokat használom(?!) De ezért vesz az ember kocsit, nem?? A sarki boltba le tudok menni gyalog is.
Összegezve: Ha még 1x Peugeot-t veszek, légyszíves lőjjetek agyon!!!!
- Hűtő-gomba, ablakemelő, első lámpa, futómű, lengéscsillapító, benzintank kilyukadt, állandó jobbra-húzás, izzók kiégnek, 2 porlasztó, légkondi, légtömegmérő(vagy mi?), hátsó dobfékek, kézifék, csomó alkatrész a motortérben(nem tudom pontosan mi, mert nem mondták el. Csak annyit-"hát igen, sajnok sok mindent kellett cserélni"),kipuffogó füstől(t), középkonzol világítás. Gázpedál nem reagált. Most "csak" ennyi jutott eszembe:(
Vector Car-Veszprém
Peugeot Fabian