Ez a gép termeli a "nyálat"
Soha nem szerettem volna a francia ipar remekével büszkélkedni,de a véletlen úgy hozta,hogy mégiscsak egy peugeot vettem. A fő motívum a HDI motorban rejlett. Essssszméletlen jó fogyasztása van ennek a gyerekjátéknak! Igen, ez teljesen szubjektív vélemény részemről,ugyanis 25 éve mindig teherautót vezettem,úgyhogy nekem ez "csak" egy kis kényelmetlen játékszer. A mai napig is, sokkal jobban szeretek legalább 1 m-re ülni a földtől. Mindezektől eltekintve semmi egyéb gondom ,bajom nemvolt a kocsival. Megismétlem: a fogyasztása FENOMENÁLIS ,1380 kilométert tettem meg vegyes úton,egy tank üzemanyaggal!!!!!
Újabb két év telt el, még mindig használom,(80 000 KM) a fogyasztása, még mindig frenetikus, a hibalista még mindig 0. A kényelmetlensége, még mindig kiváló (persze lehet, hogy Én vagyok gnóm) Összességében maximálisan meg vagyok elégedve a termékkel!
- Egyszer kigyuladt a légzsákvisszajelző lámpa,majd kB 20 percel késöbb elaludt. ENNYIT A HIBALISTÁROL! (Persze az is lehet ,hogy ezidáig szerencsém volt)
Peugeot Gablini , Csak a kötelezőn voltam.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | KIA Pregio | Következő autója? | KIA Pregio |