Egy remek vétel, amit?l nehéz lesz megválni
SZERETEM. Nagyon szép utastér, (félb?r ülések,alcantra ajtókárpítok, alu pedálok,alu küszöbvéd?...) Jó felszereltség (szinte minden benne van mint a nagyoknál :) Elöl tágas térérzet a nagy szélvéd? illetve a bels? kialakításnak köszönhet?en, kényelmes. A futóm?ve lehetne egy kicsit stabilabb, ezt f?leg azóta érzem mióta kiprobáltam az RC változatot. Az el?z? autóimhoz képest nagyon jól megy, dinamikusan lehet vele autózni, (vannak er?sebb 2.0 -es motorok) de jól viszi a kis Pug-ot. AMI NEM TETSZIK: a váltója , nagyok az váltó útjai, darabos, nem szereti pl. magas fordulaton a 1-esb?l 2-esbe történ? gyors váltást.
- 20.000 km-nél leng?kar lett cserélve garanciába (azóta semmi probléma nincs a futóm?vel. 70.000 km körül a hátsó kipufogó dobnál lett javítva.Rádió elveszti a program memóriáját.A müanyagok itt ott néha zörögnek a "kiváló" pesti utaknak köszönhet?en. Ezenkívül no problem.
Peugeot Sárkány 10.kerület Szállás u.4 (újonnan náluk lett vásárolva és náluk van végig szervízelve) Korrektek.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Tigra | Következő autója? | Toyota Celica (1- max.2 éven belül) |
Verdikt | (7.4/10) |