Drága kedvenc, de a legrosszabbkor hagyott cserben
A Profil felszereltség kék kárpitozása nagyon tuti, nem is nagyon találtam ilyen hangulatos belsőt, ezért nem szívesen válnék meg tőle, persze a beige bőrrel nem veszi fel a versenyt.
90-ig 5 lityivel (!) elporoszkál, autópályán viszont 7 felett zabál! Kis kerék (165/70R13) miatt 70-ig viszonylag jól gyorsul... :) A metálfényezés strapabírósága viszont katasztrófális!
- 57000km-nél trafósor (45eHUF) a legrosszabbkor, 75000-nél bal féltengely belső gumiharang kiszakadt => vibráló váltó és kormány (8eHUF+12eHUF óradíj), a hiba kis idő múlva újra előjött, de a féltengelycsere 45eHUF-ért maszeknál megoldotta.
Autós Mobil Kft. - Gyöngyös: amíg sufniműhely volt: korrekt ár, megbízható munka. Miután elköltöztek új csilli-villi helyükre: 7 decivel több olaj a teknőben, bizonytalan diagnózisok: egyik évben még cserélnék a váltórudazat csapágyazása(!?), egy év múlva miről beszélek...(PUG Fábián szerint ilyen nem is létezik)
a vibráló váltó és kormányra tanácstalanok: talán a gumi szálszakadásos (PUG Fábián szerint nem az, szerintem sem...), futóműbeállítást 1 órára vállalták, 2 óra ücsörgés után felháborodott kérdésemre tanácsolják, hogy menjek inkább, majd telefonálnak, végül 4,5 óra alatt megoldották, de ráfogták az autó életkorára.
Fábián Fehérvár: KFB-s javításnál gyanúsan sok a fényezés költsége, pedig a bal első kerék volt az ütközéspont. Féktárcsa és gumiharang cserénél kiszedik a menetet a tengelycsonkból, és anyaghibára, illetve az előző szerelő hanyagságára fogják... nem tudom, higgyek nekik? A gumiharang cseréje 20eHUF, és csak időlegesen oldja meg a vibrációt, mondják is, hogy majd talán a féltengelycsere... De akkor miért nem egyből ezt javasolják...
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | PUG 207 lenne, de ilyen márkaszervíz mellett soha |
Verdikt | (4.2/10) |