Dögös fekete
Az autót csak én vezetem 0 km-es korától.2 problémám volt vele!Ahogy megvettem rá 2 hétre nem m?ködtek e tolató lámpák!Mint kiderült A váltóban lév? elektromos kapcsoló elfingta magát.Semmi gáz!INGYEN kicserélték mert garanciális volt.ezután 2 év gondtalan autózás következett!Nagyon sok helyen jártam vele hegyekben az alföldön... perverzül jó úttartással bír a kicsike!!! Imádom!Az én PEUGEOT-om ugyan nem 1 er?m? a 75 LE-s motorjával de ha jól tudsz vezetni a kategóriában nem igazán találsz ellenfelet!Dögös kurva jó megjelenés? kis autó!Eltelt a kett? év garancia...Miért is ne a garancia lejárta után 1 héttel 1 kicsit elbizonytalanodott a vezérm? feszít? csapágy!Mentem a Peugeot szervízbe mondtam mi a gondom ?k meg mondták hogy 58000Ft.Erre én meg ÁÁÁ%+!"´§(/=() Ekor váltottam szerel?t aki ezt a csapágyas problémát orvosolta 23000 Ft-ból.Az autó most 2.5 éves ezenkívül (a 23000 Ft-on) nem költötem rá semmit.Csak ha tankoltam:-)A belseje sztem baromira el van találva csak úgy mint a külseje!Az biztos hogy még évekig nem adom el.
- Váltó kapcsoló, Vezeérm?szíj feszít? csapágy
Carlion kecskemét
Zubornyák György Autószerel? Mester.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Peugeot 407 |