Céges autóm: 206 SW Jól néz ki de ennyi......
Az autó a céges kocsim és már alig várom,h a f?nököm egy 307-est vegyen nekem! (Akkor jobban járok,vajon?) :-)
Formára szerintem nagyobb "ütés" az SW,mint a többi! A bels? min?ség és üléshelyzet azt hiszem lerágott csont.... de annyira nem gáz! Nem soká lesz benne a 30 000.-ik km fél év alatt(területi képvisel? vagyok), és alapjában véve elégedett voltam,míg be nem állt a hideg.... Azóta a reggeli elindulásaim egy túlél? túrához hasonlítanak... Amíg nem melegszik be a motor néhányszor csak úgy leáll. A minap egy f?útra és BKV busz elé való bekanyarodás alkalmával is...... GOndolhatjátok a reakciót..... Drága munkatársn?m ugyanilyen típusú autójának hasonló gondjai vannak, e abba legalább van 120 000 ezer!
Nyilván az 1.4-es 8 szelepes csodától sokat nem lehet várni, viszont meglep? módon klímával nagyon drasztikusan nem esik vissza a teljesítmény! Bár inkább ez a motor,mint az alul alig húzó 1.4 16 v motor. Ja,igen! Már olyan 3000 km-t?l olyan tipikus csattogó szelep hangot ad ki a motor.(szelep állítás volt már) Pedig vigyázok rá és nem hajtom szét!!!!! A váltó is hát... ,hogy is mondjam...
Szóval tehnikailag már eljárt felette az id?, de a forma jó pár év múlva is nagyon üt?s marad!
Röviden ennyi.
Összefoglalva, nem rossz,inkább átlagos az autó!
- Az autó most múlt féléves és a téli id?szak sajna egy kínszenvedés! Miért? Csak mert amíg nem melegszik reggel be a motor 90 fokig ,olyan 5-ször 6-szor leáll a motor,MENET KÖZBEN is.... . Illetve a jobb oldali ablak recseg ,de ez még belefér!
A Gablini két telephelyére viszem, de eddig nem sikerült megjavítani(motor leállások) Lehet,h azért mert a céges autóm??:-)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Fiat Brava | Következő autója? | Saját célra: Mégane vagy Golf V. |
Verdikt | (4.9/10) |