Az imádnivaló családtag
A miénk a szolártetős típus volt. Óvtak tőle, mert állítólag beázásra hajlamos a tető és a motorja is igen sűrűn elromlik-mármint a tetőé-. Nálunk egyik probléma sem merült fel. A panoráma szenzációs volt. A kocsiból nézni, ahogy nagy, kövér pelyhekben esik a hó...Imádtuk, kár, hogy meg kellett válnunk tőle. Sajnos a három gyerek már túl sok lett volna neki. Nem fért be a harmadik gyerekülés, én pedig mindegyik lurkót abban akartam tudni. A két gyerek bőven elfért benne. Noha a csomagtartó nem túl tágas, a babakocsi és még egy közepes bevásárlás( 20 Tesco-s szatyor) sem okozott gondot. Az egyhetes balatoni nyaralásra is bele tudtunk cuccolni(utazóágy,babakocsi,kishinta,stb).
2 évig használtuk és a fagyban nem nyíló anyós oldali centrálzáron kívül semmi problémája nem volt! Sajnos most egy Ford szállít minket, amit meglehetősen utálok, igyekszünk minél előbb megszabadulni tőle és ha tehetnénk, akkor mindenképpen egy nagyobb Peugeot lenne a következő autónk. Nem csalódtam benne!!! Még ma is visszasírom!!!
- Hidegben(kb. októbertő márciusig) a bal oldali centrálzár nem nyitott ki.
Peugeot Kampf
Egy ismerős segísége sokat számít!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |