Autók » Peugeot » 206 (1998)

206 1,1

A negyedikről olyan, mint egy matchbox...

egyetlen hibája eddig valami elektromos volt, van és lesz, nem tudjuk pontosan mi. Esőben, a műszerfalon néha (nem függ össze az esős út hosszával...) felvillan a sárga (asszem) elektronika visszajelző és sípol is egyet. Majd semmi sem történik. Kivéve, egyszer köhhintett egyet (vihagyott) a sípolás pillanatában, de ennyi. Haver autós szaki csak annyit mondott, vigyem szakszervizbe, vagy valami pözsóshoz, "aki bele tud nézni." Nem vittem, azóta is így használjuk. Tartok magamnál WD40et, ha egyszer megállna, majd befúvom véle az elekronika csatlakozót. :)

az autó maga "alap fölött egyel" verzió, kurblisablak, kazettás rádió, amit azóta használt gyári CDre cseréltünk. Egyetlen gyári extrái a fehér műszerfalhátlap, a kicsit szebb üléskárpit és váltógomb. kedvesem használja főleg nőiesen de ügyesen, ezért nincs semmi baja.
ha én használnám, "fiúsabban" - mondja Ő :), nem tartana ilyen jól se a futómű, se semmi. az 1.1 pedig gyenge és lomha, teljesen mindegy, hogy meddig forgatjuk és nyomjuk, ő csak úgy tud menni, ahogy ő akar. 140et bír tartósan vízszintes úton, de inkább ajánlott lejtőn használni.
de szeretjük, mert ha tiszta, a negyedikről úgy néz ki, mint egy klassz matchbox.

- a műszerfal esőben elektronikahibát jelez, de nem történik ezen felül semmi. azóta is így használjuk.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Előző autója? Következő autója? Mazda 929 Legato