Autók » Peugeot » 206 (1998)

206 1.1 Trendy

A megmentő!

Munkámbol adódólag elég sokat kell autóznom,mikor megszereztem a jogosítványt 97-ben, első autónak Corsa B-t vettem mert mindenki szerint az volt a jó kis női autó.Miután sikerült meggyűlölnöm az Opelt vettem egy Yarist ,mert akkor mindenki szerint az volt a "jó kis női autó".Hát ez sem volt sokkal jobb az előzőnél,úgyhogy mikor már undorodtam hozzányulni a Yaris kilincséhez, elmentem megnézni álmaim autóját a kis 206-ot.Persze ismerőseim teljesen hülyének néztek, hogy úristen-úristen csak azt ne hiszen az Francia meg rossz meg fúj. Szóval elmentem,azonnal beleszerettem a kis Pöttybe,egy kiállított darab volt,ezüst müszerfallal meg gyönyörű matál fényezéssel.Egyszerűen ki sem akartam szállni belőle,éreztem hogy Ő az igazi.Szóval megvettem,kis motorral de nagyon jó felszereltséggel.A Yarissal persze jól lehúztak,az értékesítő kedves volt, jól átakart b...ni meg meg,de nem érdekelt.Persze mióta megvan mindig csak bántják szegényt,főleg a férjem.Engem persze ez nem igazán érdekel hiszen a jónak mondott Corsában nem bírtam szinte tekerni a kormányt,nem bírtam nyomni a féket(ha leszakadt a lábam akkor is csak lassított,persze a szerelő 52-es lábátol mindig jól fogott a fék),na és persze elég emberes volt a váltója is amellett hogy szörnyen instabil,lassú és hangos volt,gyűlöltem!A Yaris iszonyat kényelmetlen és kicsi volt,valamint mindig lefulladt aladtam.Pötty az igazi imádom,könnyű a kormány a váltó és a fék az valami álom,nagyon kényelmes és csendes,öröm ránézni öröm beleleülni!Férjem szerint ez egy szemét,de az Ő Astrájára most költöttünk megint 300000Ft -ot "adagolóvezérlésre",az persze nem probléma!Azért írok itt is mert Ő mindig irogat itt az "AUTÓ"-járol.Remélem soha nem kell megválnom a kisoroszlánomtól,nekem még soha semmi baja sem volt,igaz vigyázok rá,de nagyon sokat közlekedem is vele.

- Kipufogó

A férjem