Autók » Peugeot » 205 (1983-1998)

205 1.1 GL

Tartós darab

Második autónak vettük, akkor készült a nyarlónk, így leginkább hurcolkodásra volt használva. 1-2 hónappal a megvásárlás után kuplungozni kellett, azóta semmi. Zömmel városban fut, nem is túl sokat, de nagyon üzembiztos szerkezet.
Az ülések licsik, de nagyon kényelmesek, a kaszni praktikus, jól telepakolható.
A fogyasztást ritkán nézzük, de novemberben 7 körül mértük, városban. Az autó kora és 50 lóereje ellenére meglepően fürge, országúton azonban zavaró, hogy 4 sebességes váltója miatt elég zajos 90 felett. Hátrányként csak a gyenge fűtését tudom felhozni, ez viszont nagyon kénylemetlen tud lenni, amint 0 alá megy a hőmérséklet kell vagy 20 perc, mire elkezd meleget( inább csak langyosat ) lehelni.
Mivel második autónak használjuk, így nagy durranást nem is vártunk el tőle, de nagyon kellemes csalódás, igazi tartós használati eszköz 2-300 ezerért

- szokásos kopóalkatrészek, kuplungszerkezet+tárcsa

17.ker kis szerviz