Autók » Peugeot » 205 (1983-1998)

205 GLD

GLD, francia feeling"

Nos, 355711km-el vettem úgy hogy el volt már szakadva a spirálja szegénynek, a féltengelyei nagyon szét voltak (f?leg a bal), kicseréltem rajta a féltengelyeket, az els? féktárcsákat+pofákat, miután elszakadt a kuplungbowden, muszáj volt azt is... aztán megint elszakadt pár nap múlva, most még bírja (le is kopogom). A hiba az hogy valahol kisúrolja magát a pedál mögöt... Egyébként pizzafutárkodok vele már egy ideje, és 5-5,5litert?l nem eszik többet városban. Én nagyon szeretem. Megéri vele tör?dni, lelke van + megvan benne az igazi "francia feeling", ami igazán különlegessé teszi (számomra) ezt a kocsit. Sokat nem szabad t?le várni, a lényeg hogy szeretni kell és akkor nem hagy cserben. Tisztelni kell, mert ha most megvenném pl az enyémet újonnan, akkor még egyszer elmenne legalább 355711km-t!!!

- féltengelyek, önindítóban forgórész, kilóméteróraspirál, kuplungbowden

félig otthon, félig "maszek"-hoz

Fenntartási költség (7) Évjárat 1988