Autók » Peugeot » 107 (2005)

107 1.0 move

Imádnivaló kismacska!!!!!!!!!

Hát először is kezdeném az autó kiválasztásánál. Előtte II. generációs Pandám volt és annak a helykínálatát se használtam ki, így a cél egy pici kis városi autó olcsó fenntartási költségekkel. Először egyértelműen smart jutott eszembe.... aztán kipróbáltam a szalonban.... Soha.. kispolák feeling és borzasztó automata amit utálok... jöt a gondolkodás... a 3-asikrek mellett dömtöttem.... de melyik? Az aygo-ból annyi van mint a szemét... a C1 nagyon kis prolika... A107-esre esett a választás. Bementünk a Peugeot Pásztorhoz a Pesti úton. Nagyon jó volt a kiszolgálás és pénztárcabarát módon jutottam az autóhoz. Az enyémbe mi den rendelhető extra benne van az automatán kívül. Óriási árengedményt kaptam és még karácsony előtt átvehettem a kocsit. (2007). Ha valaki Peugeotot akar csak oda menjen!!!!!! ÉS akkor térjünk rá az autóra! Mivel jóformán műszerfal nincs nagyon nehéz volt megszokni hogy közel van a kormány a kilóméterórához.... könnyű megtalálni a vezetési pozíciót! Kényelemben szuper. Rengeteget utazok külföldre, de az se okozott neki problémát peig volt olyan hogy 4en mentünk de senki se sipákolt hogy kényelmetlen volt, mindenki elismerően bólogatott hogy mekkora hely van benne a méreteihez képest. Nekem a 3 ajtós verzió van. 2 hónapos korában egy terepjárós ripityára töre a vezető oldalt. Nem én voltam a hibás, a biztoító utalása után 1 hét alatt kicserélték a teljes bal oldalt. bár egy terepjáró jött belém, belül még az ajón se lehetett észrevenni hogy törve van. Biztonságból 5-ös. Ami probléma van vele hogy a 3ajtós verióknál tipus hiba (mindhárom modellnél) hogy rossz az első ülések váza, de az első szóra gariba kicserélték azóta nincs baj. Imádnivaló kis autó. Nyilván ha valaki ilyet vesz nincs benne olyan kényelem meg élmény mint a nagyobb autójban de könyörgök akkor vegyen nagyobbat. Az én autóm 3.000.000.- ebből már lehet újonnan 206-ost 207-est venni. Akkor azt kell!!! Fogyasztása kitűnő, városban 5.5 volt a csúcs átlag az 5 városon kívül elmegy 4-gyel úgy hogy autópályán 140-el megyek. az emelkedőket nagyon utálja. A klímát csak végszükségben érdemes használni mert ha az ember bekapcsolja az 1000 cm3-ből csak 500 lesz.:) Ezt az autót csak olyanok vegyék, akik fiatalok jószerint egyedül vagy plusz egy fővel használják. Városon kívül ugyanúgy megállja a helyét. Az 1.3as switfeket úgy alázza vele az ember ahogy akarja:). Elsősorban szerintem fiataloknak lehet ajánlani kis divatautóként. Mások ne vagyék mert igazából ez a profilja.

Még egy fontos dolog! A futómű POCSÉK. Mivel pici könnyű autó annyira kemény hogy macskakövön a vesekövet kirázza. Én alufelnivel vettem de gyorsan lecseréltem, a normál felnivel vmivel komfortosabb.
A szervizekre vastag pénztárcával kell készülni! Az első szervíz 42.000 volt a 60000-es állítólag 80.000.-

Összességében nagyon jó kis autó fiataloknak!

- első ülések vázcsere (garancia), csomagtartóajtó (garancia), vezetőoldali ajtó tömítés (garancia)

Peugeot Pásztor (Pesti út)

Fenntartási költség (7) Évjárat 2007
Előző autója? Panda Emotion Következő autója? csakis Peugeot
Verdikt (7.1/10)

Peugeot 107 2005 (2005 - 2010)