Nyűgös szerető
Most, hogy eladtam kicsit fáj a szivem, de ahogy neki láttam ennek a népitéletnek, kicsit elgondolkoztam. A három év alatt amig velem volt, sokat bosszankodtam az állandó zajok miatt, bár ez nem feltételnül az autó hibája, hanem peches voltam a szerelőkkel. Nagyon kis pörgős motorja volt, lámpánál nagyon ritkán előztek le, még a rossz váltóval is.
Mindkét féltengyelyt cseréltettem (40.000), hűtőcsere (13.000), a fékekkel azért voltak gondjaim. Na meg a talpas... Kaptam olyan diagnózist, hogy motortartóbak, hogy a váltó rúdja, hogy kormányösszekötő, meg hogy csak beképzelem :)
A váltóval voltak/vannak gondjaim, bár ez tipus hiba.
Sok élményem volt az autóval, bejártam vele a környező országokat és meglepően jó 4,9-5,3 as fogyasztással. A városi főleg a téli fogyasztás az katasztrófa.
Mindezek mellett egyébként szerethető kisautó, mert kényelmes és kinézetre sem utolsó, és nincs olyan sok belőle az országban, tehát, ha összetalálkozol még egy P106 os vezetővel azért összemosolyogtok :)
Összeségében, ha vigyázol rá és kényezteted és figyelsz rá, akkor nagy gond nem lesz vele.
- Kipufogó, féltengyely, vizpumpa, vízhűtő, hátsó teleszkópok, talpas, váltó problémák
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1992 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Suzuki/Seat/Punto |