Autók » Peugeot » 106 (1991-2004)

106 1,4 D

Kis vagány spórológép

Évek óta terveztem,hogy a nagykocsi mellé veszünk egy ilyet robogó helyett,aztán most közbeszólt az élet.A nagykocsit összetörték,gyorsan kellett egy válságautó,itt volt az ideje.
Hihetetlenül jól használható kis járgány!Belül nagyobb,mint kívül.Hihetetlen nagyra nyílik mind az 5 ajtó,és a csomagtér formája is ügyes.
A fogyasztása nevetségesen kicsi,3,7-4 liter gázolaj.Az 50 lovas kis dízelmotor nem erőgép,de nem is lusta, pont annyira megy,ami a kresz betartásához ideális.
Francia lévén a rugózása kényelmes a mérethez,tömeghez képest,az ülések 1-200 kmig még kényelmesek.Ez egy 20 éves autó,de semmi nem lóg,nem lötyög rajta,MÉG A VÁLTÓKAR IS PASSZOS.Fűtése príma.A motor síma adagolós szívódízel,no hiba,no para!Azon kapom magam,hogy folyton fülig ér a szám,ha vezetem.Imádom a kis dögöt!

- Eddig semmi!

Fenntartási költség (10) Évjárat 1993
Előző autója? XM 2.1 TD 12V Következő autója? Nagyobb francia dízel,nem helyette,hanem mellette!
Verdikt (8.9/10)

Peugeot 106 1991