Autók » Peugeot » 106 (1991-2004)

106 1,0, Cocktail

Kis drága

Az autó egy kis imádnivaló jószág. Sötétkék metall színű, nagyon megkímélt kisautó. Gyönyörű, hibátlan állapotban vettem meg, azóta semmi gond vele, egyedül az index kapcsoló kart kellett cserélni. Vizsgáztatásnál se kellett hozzányúlni. Stabilan kanyarodik, szépen megy, minap döngettem épp 120-szal autópályán, ment, mint a golyó. Az ótó jól felszerelt: légzsák, fordulatszámmérő, távirányítós központi zár, elektromos ablakemelő, digitális kilométerszámláló, szervízjelző.
Egy bajom lett a távirányítós kulccsal, kiesett egy kisműanyag kütyü, amit a kinyitáshoz nyomni kell, és nem vállalja senki a javítást. 25-30 000 Ft lenne egy új kulcs, háááát.... majd meggondolom, ér-e annyit ez nekem, vagy hagyom így, hogy kulccsal nyitom-zárom.

Épp néztem a mostani árakat, még most is majdnem annyiért el tudnám adni, mint amennyiért vettem (de bolond lennék eladni!).
Egyszóval egy jól összerakott kis ékszerdoboz. Nagyon szeretem, és remélem, még sokáig tudom használni.

- Az index kapcsoló kart kellett cserélni. Szerencsére kapcsolat révén olcsón jutottam eredeti alkatrészhez. Nem volt vészes összeg, főleg, hogy amióta enyém az autó, semmi más gond nem volt vele.

Vidékre vittem egy maszekhoz, sokkal olcsóbb volt az órabére, mint egy komoly szervízé.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1999
Előző autója? Polski fiat, tyúkól,Dunába vele!! :))) Következő autója? Majd egyszer valami hasonló kis aranyost vennék megint.
Verdikt (8.9/10)

Peugeot 106 1991