A csajok azt hiszik, rendes srác, aki 106-ossal já
Nekem általában nem tetszik a 106-os. Az enyém azért tetszett meg, mert a felszereltségéb?l adódóan európai külleme van, és úgy t?nik jó gazdája volt el?ttem. 1993-as, és a fényezése még mindig kimondottan szép! Égni még nem kellett vele sehol. Elegáns metál-sötétzöld, gyári kis 13´-os alu felnikkel. Barátságos!
Miután megvettem, utána tudtam meg, hogy a Roland Garros milyen ritka felszereltség. Én Budapestre vettem ezt az autót, eddig még nem bántam meg, mert mindamellett hogy az er?s autóknak megadom a nekik járó tiszteletet, ha akarok, a Budapest tábláig elég küld?sen tudok vele haladni. (Most azért ne rohanjatok öreg 106-ost venni!!) Utána persze figyelek, hogy ne tartsak fel senkit. Els? saját autónak kimondottan ajánlom!
Azt hiszem ez az els? és utolsó 106-osom, és ha váltok, legalább szép emlékekkel válok meg t?le.
Nem bánom, hogy ?t választottam, viszont a következ? er?sebb és kicsit nagyobb lesz! Az biztos. :)
- Eddig csak valamelyik csapágy fáradt el, talán a kinyomó vagy a nyelestengelycsapágy. Erre azt mondják, hogy ha megcsináltatom, fél év múlva újra hangos lesz.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | Astra céges | Következő autója? | BMW 325 |