Autók » Peugeot » 104 (1972-1988)

104 GR 1.1

Kisoroszlán

3 éve vettem az autót és azóta használom. Sajnos a rossz utak miatt a lengéscsilli tönkrement, de amúgy hihetetlenül kényelmes rugózása van. Igazi francia. Méretéhez képest nagy csomagtartója van és ez fokozható az ülés előredöntésével. Motorja kicsi, de elég jól húz, okoz néha meglepetést egy-két "műanyag"autósnak:) Fogyasztása alacsony, olajat nem nagyon eszi.Fenntartási költsége veterán biztivel szinte semmi. Nemrég vettem még egyet a páromnak ez még idősebb két évvel, de csak 96e km van benne. Gyárilag elektromos ablak, zöld üvegek, alufelni. Alkatrész beszerzés az nem egyszerű, pl lámpát kapni hozzá szinte lehetetlen. De amúgy ha keresgélsz a neten, ebay-en akkor azért majdnem mindent kapsz.
Megvállni nem szeretnék tőle, egy szeretni való autó. Meghálálja a rá fordított figyelmet.
Régi Peugeot tulajokat szívesen látok a portalomon.

- Benzinpumpa, kuplung, lengéscsillapító, kopó alkatrészek

Barát

Fenntartási költség (10) Évjárat 1980
Előző autója? 604 Következő autója? Minél régebbi Peugeot, persze a többi mellé!
Verdikt (8.5/10)

Peugeot 104 1972