Autók » Peugeot » 1007 (2004)

1007 1,4

Divatos ritkaság

Az autót 2 napra béreltem Milánóban. 1.4 es motorral, városban talán elég de hosszabb távon sok neki a súly 80 fölött sok türelem kell ha valami gyorsolás félét szeretnénk produkálni. Igaz sokat mentem vele autópályán és nem 110-el hanem 140-150-el de a közel 10 literes fogyasztás azért meglepett. 150-nél látszik ahogy fogy benzin a tankból!! Ez nem vicc.
180cm fölött kicsi elöl a hely, nem tudtam eléggé hátratolni az ülést, a fejtér viszont hatalmas. Az elektromos oldalajtók jópofák, távirányítóval nyithatók, sz?k parkolóban rendkívül megkönnyítik a ki-beszállást. Ha viszont egyszer elromlik bele sem merek gondolni mibe fájna a dolog...
Jópofa vidám küls? de az ára miatt különösen ritka lesz az utakon, egy 307-es azért sokkal komolyabb

- A bérlés 2 napja alatt minden m?ködött.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2005
Előző autója? 525TDS Következő autója? BMW 530D