Csőrike
Kellemes, aranyos, vicces jól variálható autó. Feleségemnek, egy gyermekkel pont ideális. Gyerek is szereti, mert jól kilát belőle. A probléma, hogy nem egy erőgép (sógorom megítélése szerint: jó ez a kocsi, csak nem nagyon van benne power...találó). Annyiban szerencsés a dolog, hogy ez a motor (1.4, 75LE) még 8 szelepes, ezért alul nyomatékosabb, mint a 16 szelepes társai.
Mindenhova elvitt eddig, klassz benne utazni, csak sokat fogyaszt (főleg városban). Ez elsősorban a villanyos ajtóknak köszönhető (nehezek). Nekem mindig egy üdítő színfolt a vezetése, pedig nem rossz kocsiból ülök át (170LE, 350nm, gazdag felszereltség).
- A vezető oldali ajtó nyikorog. Olvastam, hogy "szilikon zsírral" megkenve helyrehozható, de ezidáig lusta voltam vele foglalkozni (feleségem használja, Ő meg nem nagyon panaszkodik).
- Ablaktörlő lapát fogyó eszköz, de nem tudom miért. Most cserélem a másodikat.
Eddig nem igazán volt szerelőnél. A múltkor az asszony derekasan összetörte. Akkor a Rácz autószervizbe vittem (XVI.ker). Rendesek voltak, szépen dolgoztak. Most ott cseréltetem az olajat is (szűrőkkel együtt 25eFt).
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Számtalan autó volt korábban. | Következő autója? | Ugyanez csak valami Hdi motorral (nyomaték!) |
Verdikt | (6.5/10) |