Simply The Best
4 (majdnem 5) év, 120000km. Sok idő. Nagyon szeretjük az autót, bár véleményem szerint ez a Zafira kicsit túl van reklámozva. Annyira nem kell elájulni ettől a Flex7 rendszertől, mások is csináltak már ilyet. Hasznos az biztos, nálunk jó, hogy van benne. 170cm-ig kifejezetten kényelmes. Motorról pár szó: 125Le/280Nm. Én több nyomatékot várnék ekkora térfogattól, de legalább nincs széthúzva a motor, így nem kell aggódni a porlasztó csúcsok miatt. Írták, hogy soványak a fékek. Egyszer volt egy kisebb malőr, 150-ről satu fék. Megállt. Nem csúszott meg, semmi nem volt. Véleményem szerint tökéletes.
Apróságok: Összeszerelési minősége nagyon jó. NEm csörög nem kattog. Tisztításnál kicsit zavaró a szőnyegkárpit, hamar beleragad a kosz. De a bőr kormány nem kopik, nem mattul a műszerfal. A DigitKlíma lehetne kicsit hatékonyabb, de a dolgát jól teszi. 1x cserben hagyta a családot, de az sem az autó hibája volt, hanem az új akumlátoré. Soha többet Bosch Zselés aksi...
Futóműve sokak szerint kemény, de ettől lesz egy kicsit sportosabb mint a többi egyterű.
Fogyasztás: Városban és Pályán egyaránt sokat megy. 60-50%. LEgalacsonyabb volt már 5.5L is de sikerült 16L-t is megetetni vele. (Tetőbox, 6személy stb.)
Jó vétel. De 1.6 az szerintem sovány hozzá. Biztos lesznek akik megköveznek érte de.. :)
IMÁDJUK!!!
- -Fékbetétek+Tárcsák cseréje - -Lengőkar csere - -"Gyertyák" cseréje - -Kisebb Turbo javítás (olajszivárgás végett)
Opel Tatabánya (Egész tűrhető, de a ceruza vastagabban fogott a kelleténél és lassúak voltak)
Egy igazi Szaki! Gyors,Pontos,Hozzáértő.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 120000 |