Nagydarab
Talán azért van rossz tapasztalatom mert csúnyán befürödtünk ezzel a Zafirával.Dunaujvárosba ahol vettük nagyon segitő kész volt a kereskedő a teszt autót kiprobáltuk beleszerettem.Drága autó igaz főleg négy csemete mellet de őket nézve belevágtunk egy hitelbe.Megrendeltük a Zafira Enjoy-t végűlés ami a tesztautóban szerepelelt extrákkal.Aztán jöttek a gondok.Azt tudtuk,hogy várni kell a kocsira 3 hónapot.Vártunk,és vártunk,a telefonálások azok elmaradtak a kereskedő részéröl ha mi kerestük nem volt bent a kereskedésben.Ezért gondoltunk egyet lementünk hozá.Ez 4-ik honap közepe volt.Kérdeztük a Zafira felöl válasz a gyártó cég nem tudja teljesitteni időre a gk gyártását.Szomoruan tudomásul vettük.De jött egy fordulat aki utánunk rendelte a Zafiráját neki legyártótták?"Nyomozni kezdtem"mire kiderült GYŐRBEN áll a kocsink de a kereskedő nem kérte le.Ebböl lett egy kis veszekedés mire 5-ik hónap december vége felé mehettünk a Zafiránkért.Az átvétel is furcsa volt félhomály hideg egy szalonba vödrök a kocsi körül mert beázot a tető.De nem érdekelt csak az autónk ami ott állt és vártuk,hogy mehessünk vele.Elkeztük az átnézését kezdtem furcsálni,hogy nem látok dolgokat ami a teszt autóban voltak ebben pedig nincsenek.pl:biztónságiöv visszajelző hang nincs,csomagtérben a elektromos csatlakozó csak a vezeték van meg leszigetelő szalagózva,automata levegő keringetés nincs.Kérdésemre miért nincs a kocsiba ha kértük?Válasz egyszerü volt az Opel cég lemondta nem teszi be a kocsikba mert sok panasz érkezett pl.a biztónságiöv jelző hangjára mert zavarta sok tulajdonost.Engem nem zavar mert oka van ha zenél valamire figyelmeztet.Meg különben is esetleg telefonon értesiteni nem kelett volna minket hogy változás állt be a gk-extráiban?Válasza:nem,mivel jogában áll változtatni amiről nem kell értesitteni a leendő tulajdonost.Kérdeztem ha igy nem kell az autó akkor mit lép.A foglalot elvesztem és váárhatók 6 hónapot egy másik autóra ha lefoglalozom.Ezt azért tudta,hogy nem teszem meg mert hitel vettünk fel,hogy megvegyük a családi autot.Szeretem a Zafirát de rossz hogy igy befürödtünk a vásárlásnál.ELDÖNTÖTTEM OPELT NEM FOGUNK VENNI AZ MÁR BIZTOS.AZÉRT EGY NEVÉRE ADÓCÉG IGY ÁLL A DOLGOKHOZ HOGY NEM ÉRTESITI AZ ÜGYFELÉT.?
- kormány modul csere,kürt csere,kesztyű tartó villágitás javitása,hátsó ablaktörlő középen nem töröl,hátsó ablakmosó használatakor időközönként ledobja a tartályrol a vizcsővet jelenleg cserére vár nem tudják javittani,a műszerfal,ajtó kárpitók zörögnek,közéső sor biztonságiöv állitója szétesett,rejtett ülés fogantyuja kezembe maradt,
Fejér-Megyébe vettük oda horduk előszőr már az első héten.Egy problémával mentünk be a szervizbe három problémát csináltak belőle.
Budapestre KÖVESDÁN-hoz járunk jelenleg az autót szervizeltetni.Ez idáig nagyon megvagyunk elégedve a szervizel.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |