Autók » Opel » Zafira (2005)

Zafira 1,9 CDTI

Ez az az autó, amit sokáig megtartok, mert JÓ!

Ez a második vadi új autóm! Az első egy Astra volt de kezdtük kinőni a családdal és úgy döntöttem , hogy le kell cserélni egy nagyobb családi egyterüre! Gondoltam nagyon sok fajta autóra de igazából a ZAFIRA tetszett! Ez a keresgélés augusztus végén indult el! Akkor jelent meg a ZAFIRA2 és nekem nagyon megtetszett! Az egész Dunántúlt feltelefonáltam ,hogy van e készleten autójuk de sehol nem volt olyan amilyet én szerettem volna! Végül muszály volt megrendelni és 3hónapot várni rá! De megérte!!! Elején benzinest akartam volna de a kereskedő meggyőzött ,hogy nekem dízel kell és igaza volt! A Fiat motorja nagyon jó! Nekem a 120as motor van bent és nagyon megszerettem! Megy Megy Megy és alig eszik gázolajat! A benzines astrám városban 10,5litert evett a ZAFIRA max8 literrel megelégszik gázolajból! A család is nagyon megszerette mert kényelmes tágas pakolható és gyors! Kicsit furcsa hogy egy új autónál kontakt hibás a vezető oldali belső világítás és nem jó a szivargyújtó! Nekem az eleje nagyon tetszik olyan vad és állat ezekkel a lámpákkal! Nekem nem hiányzik a vízhőfok mutató pont úgy jó ahogy van! Nekem nagyon bejött! 1.9 CDTI motorral Enjoy Plusz csomaggal metálfénnyel.5,271,000Ft! Most hogy már úgymond be van járatva mértem meg a fogyasztást és nagyon kellemes érzés fogott el! Városban jórészt klímával:8.3körül városon kívül szintén klímával jóval 120 felett 6,9es fogyasztás! Egyre jobban szeretem ezt az autót!

- vezető oldali világítás és a szivargyújtó

OPEL HORVATH Sopron

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005