Csalódás
- kormány modul,hátsó biztonságiöv szét esett,ülés foganttyu leesett a 6-7 es ülésröl,diszborittás a motortérben a két rögzitő csavarja tönkrement igy zörögni kezdett a müanyag fedél,elektromos tükör baloldalon behajtáskor féluton megakad,bal eleje kopog kanyarodáskor és néha egyenes uton föleg esös időben rázopadon nem tudták megállapittani a hibát,balra az irányjelző kar nem minden esetben marad ben vissza áll alaphelyzetbe,fogyasztása megnöt memoria frissitést kapott de nem sok változás állt be közel 8.5-9litert megeszi.
OPEL KÖVESDÁN.ELEINTE MEGVOLTAM ELÉGEDVE A SZERVIZZEL DE MOST,HOGY KÉTÉVES LETT AZ AUTÓ BEJELENTETTEM A 2-ÉVES SZERVIZRE.A MUNKA FELVEVŐ HÖLGYTÖL MEGKÉRDEZTEM MENNYIBE FOG KERÜLNI A SZERVIZ KÖZÖLTE 40.000-45.000ft.lesz EBBE MÉG BELETARTOZIK EGY KÜLSŐ BELSÖ TAKARITÁS IS ZÖLDKÁRTYA IS LESZ CSINÁLVA MIVEL DIESEL.IDŐBEN 3-4 ÓRA ALATT LESZ KÉSZ ESETLEG FÉL ÓRÁT CSUSZIK .A JELZETT PROBLÉMÁKKAL EGGYÜTT.A MEGLEPETÉS EZUTÁN KEZDÖDÖTT A SZÁMLA 68.138ft rol szólt.A 45.000ft HELYETT.KISZÁMLÁZTAK KÜLSÖ BELSŐ TAKARITÁST AMIT NEM VÉGEZTEK EL A GÉPKOCSIN.APOSOM HOZTA EL AZ AUTOT.EZUTÁN FELHIVTAM A SZERVIZT MIKOR MEGTUDTAM MENNYIBE KERÜLT A 2 ÉVES SZERVIZ KÖZÖLTÉK,HOGY SAJNÁLJÁK DE A MUNKA FELVEVŐ HÖLGY ROSSZUL TUDTA AZ ÁRAKAT.KARÁCSONY ELÖTT SZÉP MEGLEPI.FELHIVTAM KÉT OPEL SZERVIZT KÖZÖLTÉK,HOGY 40.000-45.000ft.A DIESEL ZAFIRA 1.9-es kétéves szervize. hát ezek után biztos nem a kövesdán lesz a gépkocsink szervizeltetője.amit felirtam problémát azt NEM javitották ki.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | ASTRA | Következő autója? | TOYOTA,VW,esetleg PEUGEOT |