Autók » Opel » Zafira (1999-2005)

Zafira 1,8 BENZIN ELEGANCE

tuti sparhet

nagyon kedvelem .ez a 32.-ik autom.sokat járok vele olaszba campingba is. normálisan használhato,tágas ,egy kis gondoskodással nagyon hálás. én imádom. volt már audim,BMW ww stb. Átlag embernek tuti. Motor prima.Én a főldőn járok, és oda kitünő. PERSZE vannak nagyon okosak akiknem semmi nem 100% ők ne vegyék.ÉN már tőbbszőr használtam 7 szem. is és elfértünk jol. A belseje? igen lehetne szebb is de az enyém 230ezer km után is egyben van,sehol nem lóg nem szakadt. Én szervizben dolgozom ,hoznak be 1-2 éves autót szervizre, némelyiktöl hányingert kapok.amilyen az ember sokszor olyan a gép is. OPEL-SOSE KOP EL.

- hátso rugo scere 9ezer. stab pálcák 6 ezer generátor jav 12ezer. mindig a lehető legjobb olajat használom, és az előirtnál sürübben szervizelem (szeretem matatni) igy komoly hüha nemvolt vele.

opel molnár . halásztelek -(H. LACI) prima munkafelvevő

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000