rohano-rinó
Egy kombival összehasonlitva a zafi lényegesen többet nyujt.egyébként egy kombit ne akarjunk sportkocsinak használni.Sokat utazom a természetbe-campingbe és erre tökéletes. Itt nem a főldön fekve kell vezetni igy sokkal jobb és szebb a kilátás.Rettenetes jol variálhato belsö tér,strapabiro kárpittal (ésszerü használat). A ww-jettám -hoz képest ez egy luxus gép.Lehet hogy nem elegáns,sportos stb-de amire vettem arra kitünő.most is ilyet vennék.Kurvajó-vazeg!!! Normális belsö tér ,nincs olyan érzés benne, hogy rádhajtogatták a lemezt.Persze biztos van jobb is ,de a ZAFIRA volt már az" év autoja "is. És a többi egyébként ´jobb´ auto????? Már 8 alkalommal turáztam vele olaszba,gond nélkül. A hátsó teret átrendezve 180x105 cm szivacs fekhelyen kedvesemmel napokig ezen éjszakáztunk .Lehet hogy kell némi képzelö erö és kézügyesség a kényelem kialakitásához de a ZAFi adja a helyet.Én már durmoltam kombiban is -hát pocsék volt. JA és a haverom 107cm -es plazma tv-jét öööö nemtudta berakni a kombijába!! én vittem el a zafirámmal.stb-stb
- hátso rugo törés,6000 ft,computeres kijelzö (jeladók) apro hibái
opel molnár-lakihegy
Halmi Gabi
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 22000 |
Előző autója? | escort | Következő autója? | opel-zafira 1.8 BENZINES!!!!!!!!!!!! |
Verdikt | (7.3/10) |