Praktikus csalódás
Beleestem abba a hibába mint azok akik nyaraláskor jöttek rá,hogy nem férnek el a mindennapokban használt autójukban.
Megvettem a nekem tutinak kinézett diesel autómataváltós ELEGANCE-ot.Az extrák sora elvakitott mert a navigáció/nálunk használhatatlan/,meg a7 személyes utastér amiből a két hátsó egy büntetés.A vezetési pozició kényelmetlen ,viszont a kiláthatóság tökéletes.A kocsi alapvetően nagy sulyt mozgat ami a rövidtávú városi fogyasztást rémületbe ejtően 12 liter környékére vitte.Tartós 80km/óránál egyenes úton 4.3!Eladtam az autót mert az év nagyrészében nem kirándulgatok hanem bejárok vele dolgozni ami miatt feleslegesen nem tartok ilyen nagy autót.
Pakolni jól lehet bele ,de ez is nagyon ritka nálam.
Mikor eldöntöttem ,hogy megválok tőle megmakacsolta magát és nem akart 50-60 nál többel menni.A hibára csak úgy véletlenül jöttem rá némi segitséggel és néhány álmatlan éjszakán.A szervizek a légtömegmérőt ,a motorelektronikát és az adagolót tippelték.Ezek mind olyan alkatrészek aminek az árából adnak egy kisebb autót.A modern autók minden hátrányát leirtam és nem bántam meg a búcsút.
- TRAVERSE gyürü/érdemes megjegyezni/
magam javitottam