Mióta megvettem, barátnőm féltékeny ;) zafi akar lenni
Másfél éve vettem az autót 0 kilóméterrel, eddig hála istennek nem volt vele komolyabb baj, pedig használva van rendesen (80 000 Km) Ahogy a mondás tartja Opel sose Kop el ;) hátső fékbetét csere volt egy év után kb olyan 60 000 km-nél ami munkadíjjal eggyüt 22 000 Ft. Szélvédő csere 2X kavics miatt 149 000 :( még jo hogy van Casco ;) igy csak 10 %- ot kell fizetni 14 900 ;) Ami nagyon meglepő és érdekes dolog volt hogy fél év után és kb 30 000 km-nél elhagytam egy "motor tarto BAK" csavart, ami azt jelenti hogy lötyögött a motor a kaszniba ide oda :S Mikor elmentem a Dunaujvárosi opelhoz a maximális tudással rendelkező Szerelők azt mondták hogy ez ilyen, gyárilag ilyen az autó :S:S:S:S de ha nem tetszik akkor jó pénzért megjavítják:S na ekkor változtattam egy picit a hangszínemen mire kikászálódott a nagyfőnök az odujából és hipp hopp Garanciába megcsinálták :S ---> ennyit a Dunajvárosi szervízről. Gyári hibának könyvelhető el továbbá hogy másfél év után a két hátso ajtónál pattog le a festék, a sárvédők fémig leszedték a festéket. Végülis egy szó mint száz, ezek a problémák nem járnak költséggel mivel 6 év gari jár a fényezésre stb... a verda 2.0 TDI motorral nagyon megy, bármelyik sebesség fokozatba egy padlógáz és harap a Baba ;) igazi Csajozós verda, hej van benne Bőven osztott ülések dölnek minden fele,;) nekem már sikerült ágyat is fabrikálni bele, mely elég hasznos dolog ha esetleg partner is van az ember mellett ;) Csomi Atom nagy, belefér még az is ami nem kéne :D Fedélzeti is jó, egész sok hibát kiír, az izzócserétöl elkezdve az olajig, bár akad egy két olyan dolog ami felesleges:) Kényelmesnek mondhato, de 300 Km-után már elzsibbad az ember, bár melyik kocsiba lehet kibírni 300 km-et egyhuzamba :D Holtér az van Bőven mindenhol, abból nem sporoltak az Opel gyárban de meg lehet szoktni, kis fejbiccentés mindent orvosol :)
A lényeg hogy nagyon nagyon beleszerettem az autóba, és még egy jó ideig biztos nem fogom eladni. Ő a 2. szerelmem, :)
Csak ajánlani tudom
- Ablaktörlő lapát :( gagyi mint állat :( 6000
Dunapentauto Dunaujváros :S:S:S:S
Senkinek nem ajánlom :S nem elég hogy az ember nagy nehezen összerakta a szerelésre a költségek árát, alkalmazkodni kel a szerelőkhöz, van e kedvük javítani vagy nincs. Amennyiben rászánják magukat a szerelésre, kontár munkát csinálnak :S:S:S szörnyű!!!!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Opel Antara :) |