Megbízható utitárs.
Megbízható,nagy beltér,kissé merev felfüggesztés.A hibákat a levegőszűrő csere hiánya,szenyezett üzemanyag,és a só okozta.A vákumszelepek külső levegőellátása nem sikeres,így ezek elromlottak,de csere után a levegőszűrő után csatlakoztatva nem okoztak később gondot.A motra halhatatlan,ha az olajcsere időben történik.Vásárlás után nehézkes volt a szervíz,mert nem igazán értettek hozzá a szakemberek.Inkább kísérleteztek vele,mint javították...EGR szelephibát jelzett,légtömegmérő volt elromolva.4 olcsó kinai gumiabroncs feltétele után,csapágycsere lett az első kerekeken...ezt saját hibámnak számítom,ahogy azt is amikor légtömegmérő gond lett. Nekem kellett volna figyelni a levegőszűrő cserére. Sajnos csak a felhasználó érdeke,hogy sokat müködjön a kocsi meghibásodás nélkül. Egy másik gond,az új alkatrészek minősége...nem szabad utángyártott kétes eredetű alkatrészeket beszerelni.Ezt a saját bőrömön tanultam meg.A szerelőnek csak munka meg pénz,nekem az utitársam.Ebbe a változatba egytömegű lenkerék van,ami nem okoz bajt 430000km után sem.Ugyanez érvényes a kéziváltóra meg a kuplungra is.
- Légtömeg mérő,vákum szelep,szíjtárcsa
Cegléd,opel képviselet