Kényelmes, nagy családi egyterű!
2002-ben vettem egy használtautókereskedésben (nagyon olcsón!!) 28000 km-el.Az előző tulajdonos egy nyugdíjas házaspár volt ,akik még a két hátsó ülést sem hajtották fel (gyárilag le volt ragasztószallagozva!!!!!!)Semmilyen hiba vagy probléma nem volt vele az elmult 4 évben(40000km).Kitűnő a helykinálat (saját magam (188cm 97kg) mögé nagyon kényelmesen beférek!), az egész család szereti.A csomagtér tágas és jól pakolható (nem úgy mint a Skoda Octavia azzal a nevetségesen magas (25cm!!!!!!!) rakodóperemmel-a kombik szégyene!!!).A kilátás ugyanolyan mint az új Passat-ból és az új Swift-ből ,nem a legjobb! De aki nem tudja vezetni biztonságosan ,az adja le a jogsiját!! Bárki aki ennél kissebb autót akar venni ,az a családot jobb ha előreküldi vonattal egy hosszabb útra!!!!(Swift,Golf,Ignis?,Clio,Megane...stb).Szerintem nem a külső és az évjárat számít hanem az ,hogy mennyire kényelmes és megbízható(ellenpélda VW PDTDI!!!)!!! A 7 literes átlagfogyasztást egy különleges "tablettával" értem el!!Ajánlom mindenkinek!!
- Semmi
Saját magam szerelem