Családi Büntető.
Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Kicsit felspékeltük.Kapott egy nagyobb turbót"Astra H OPC,nagy intercoolert.Chip tuningot. Egy 60as kipufogó rendszert. Mindjárt el is értük vele a 300 lóerőt.Ezzel már úgy érzem,hogy lehet vele büntetni a sok BMW-t,meg audit,mercit.Nem sok ellenfele van az utcákon.Tud meglepetések okozni.Az autó ültetve van.Az ültetéssel "FK" nem igazán lehet a JÓ magyar utakon száguldozni,inkább csak csoszogásnak mondanám.Minden kátyút elég keményen megérez.De így stabil.Sose hagyott cserben. 7000km-ént olajcsere. Mobil1.
Tágas.Lehet bele pakolni rendesen.Praktikus a hátsó ülés is.Igazi kis Családi büntető busz :-)Gyári xenonos. Na ezzel még este se látni,nem hogy esős időben.Sajnos azt a gyártók elcseszték.Azért az jó érzés ha az ember sötétbe is lát.Ezzel sajnos nem.De nem alakítom át,hiszen ez így gyári.
Fogyasztás. Pályán 130km/ó tempomat benyomva 7,4- 7,9 között.
Országút 8,5 körül.
Város. Háááát 10-és fölötte. :-) De most komolyan. Mit várunk egy ilyen autótól??
Legyen jó is,menjen is,dübörögjenek a lovak is a motorháztető alatt,és fogyasszon keveset. Ennél az autónál ezt el kell nézni. Amúgy a széria 200lovasnál szerintem nem annyira adja át az OPC feelinget.Elég lomha. Hát röviden ennyi.
- Féltengelycsukló.Kerékagycsapágy.
Saját szerelő