A MEGBÍZHATÓ MINDENES !
A Zafirát 35.000 kilométerrel vettem 15 hónaposan. Most van benne 60.000 km és idáig csak 1., a klímakompresszornak ( gyári ) kezdett hangja lenni, garanciában cserélték 2., a kormányszervó visszavezet? cs? eltört , garanciában cserélték. Nekem elég halknak t?nik. 95% városi használat mellet ( az én tripla ólomlábammal ) 8,4-9,5 literes fogyasztást produkált a maga 1.318 kg-jával ( télen is, városban ! ). 9,5-es fogyasztást tartós er?ltetett autópályán való haladás mellett sem lépi túl akárcsak a városi autózgatásnál. Az 1,6-os motor egy kicsit gyengécske ehhez a kasznihoz, de amúgy tökéletesen megfelel a városi használatra, elég rugalmas. A középs? hátsó ülések tágasak és kényelmesek, a leghátsó ülések is nagyon jól használhatóak. A klíma lehetne egy kicsit hatékonyabb, de a gyári mindig is gyengébb, mint az utólag beépített ( ajánlott a fóliázás ). Bátran elindulok vele bárhová akár külföldre is, a kocsi volt már Franciaországban is a legkisebb gond nélkül és jól lehet vele parkolni is. A csomagtartó rendkívül nagy, nem volt még olyan tárgy, ami nem fért volna el benne, pedig sokkmindent pakolgatok bele. Rendkívül praktikus a könnyen átalakítható ülésrendszer ( 2-b?l 7 személyessé max. 5 perc ). Nagyon praktikus, hogy a jobb els? ülés támlája lehajtható.
- A klímakompresszornak ( gyári ) kezdett hangja lenni, garanciában cserélték. Kormányszervó visszavezet? cs? eltört, garanciában cserélték
Opel Gombos ( III. Bécsi út. ) Rendkívül korrekt megbízható csapat. Az el?z? kocsimat is itt vettem (23.000 Km) ide hordtam szervízbe (210.000 Km ), semmi gond nem volt a kocsival.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | 1.4 16V Caravan Family | Következő autója? | Opel Zafira |