Tökéletes munkatárs!
Akciós, raktárkészleten lévő jól felszerelt 3 személyes L2-es hosszú, 120 lóerős teljesen körbe fényezett kasztni, teljes krómdíszek az elején, tolatóradar, tempomat, klíma, teljes dísztárcsa, raktérburkolat, BT CD-s rádió telefon funkcióval.
4 hete vette át az autót. Előtte is vivaróval jártam ezért és a méretei miatt maradtam ennél a típusnál.
Mindjárt kezdeném a belsővel: Sokkal modernebb, kényelmesebb, praktikus megoldások, de! Hiányzik egy-két dolog, pl.: menet közben az ajtózsebből max a vizespalackot lehet kivenni, mert nagyon közel került az üléshez a tároló és nem fér be a kezed főleg kabátban. Hiányzik a vízhőfok mérő (amíg világít a kék lámpa, hideg a motor), az analóg km óra hiánya is furcsa.
Menetteljesítmény: elegendő a 120 Le még 1Tonna cuccal is! Nagyon tetszik, ahogy a visszagurulásgátló megtartja emelkedőn az autót 1.5mp-ig! Jó dolog!
Már a 4. telitankot raktam bele és abszolút vegyes körülményekkel közlekedve a kijelző 7.3l/100km-t mutat, ami valójában 7.5l/100km!
Egyelőre ennyit tudtam róla írni!
Összeségében Tetszik!
2021.08.
120.000km
Szerencsére továbbra sincs semmi baja, nem kellett a kötelező szervízen kívül szerelőhöz vinni.
Első fékek lettek cserélve 80 ezernél.
Az olajcserét magam végzem kb 12-15 ezrenként az előírt között.
Remélem meghálálja...
A fogyasztása beállt 7,1l/100km-re.
- Eddig még semmi! :)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2017 |