Autók » Opel » Vivaro (2001-2014)

Vivaro 1.9 CDti

A legjobb teherautó!!!

Cégünknek több teherautója is van, más-más márkák, közöttük a Vivaroval. Messze a legjobb az összes közül. Csak megy-megy-megy. 2 és fél év alatt 160e km, sokszor Németországban fixen 160 km/h körül, áruval megpakolva. A fogyasztása jó, könnyen vezethető, kényelmes, személyautós!
Bármelyik teherautómat lecserélném ilyenre és idővel meg is teszem. Bánom, hogy nem az elejétől Vivarót vettünk.

- A vezetőülésen található jobboldali könyöklő - garanciában cserélték!
- 90e km-nél első fékbetétgarnitúra, 120e km-nél hátsó fékbetétgarnitúra, 155e-nél cseréltünk 1 db gömbfejet az első futóműben, ekkor elöl kompletten cserélve a fék, tehát tárcsa és betét.
- Ezenkívül csak a gyári kötelező szervizek kiegészítő olajcserékkel, sokat megyünk vele ezért 30e helyett 15e km után cseréljük. Szerintem meghálálta!

Opel Gombos

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006