Trükkös páncél
Az autópályán München elött letiltott a motor. Ezután csak 120-al lehetett menni. Motor leáll, beindít , a turbó megint ment. Visszafelé ugyanitt kezdte és ezután már nem is nagyon hagyta abba. Egy darabig ment aztán letiltott. (Turbócsö csere) A motor kicsit lassan melegszik, ezért fütés is csak 5-20 perc után van. Amúgy tetszik a kocsi, tágas, kényelmes, ha odalépek megindul és a fogyasztása is nagyon jó. Autobahn: 5,3 l. Városban még nem tudom.
Hàrom hònap utàn lecseréltem egy ùj diesel Aurisra, mindig attòl kellet rettegni, hogy valahol otthagy. Az indìtàsi gondok se szüntek meg. Mìnusz 15-ben pöcc-röff, plusz 6-ban Kispolski.
àj tink disz iz di end of bjùtiful frendsip
- A kocsi vezérlése erös gázadásnál leszabályozott. Oka: repedt turbócsö, ára Opel-nél 53000. Az eladó kereskedö Bp-röl 37000-ért vette. Reggel csak gázzal indul, ezután egész nap egyböl. Àtnézte több szerelö is de ugyanazt csinálta. Ezután tankmosás, szüröcsere. Ùgy néz ki ez bejött, de nem vennék rá mérget. A világítás és ablaktörlö bizonyos funkciói elhaltak. Egy maszek elektromos szaki rendbehozta. A futömü kopog rendesen.
Opel szakszerviz Eger. A kocsit ök adták el egy kereskedönek, de utólag kiderült, hogy tudtak az indítási hibáról. Valószínüleg a turbócsö sem egy éjszaka alatt ment tönkre. Ennek ellenére sikeresen elhallgatták. Szakítani akartak rajta egy kis lóvét. Ìgy a javításokat a kereskedö fizette, mert fél év garanciát vállalt a kocsira. Ùgy látszik annyi a munka, hogy egy kicsit rontani kell a hínevüket. Mindegy ,besegítek nekik.
Saját szerelönél még nem volt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 182000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | ha bejön akkor Vectra, ha nem akkor japán diesel |
Verdikt | (6.7/10) |