Sportdízel
Az autót szerettem, tartós bérlet, 60e km-ig vezethet?. Gyors, a 2.2-es diesel turbó jól húz. Utazósebesség 160-170 gond nélkül (akár 210 is, lásd kép), a gyári felnik és gumik nekem nagyon tetszenek, a téli lemezfelnivel kicsit bumfordi volt. Els?sorban a szervizen bosszankodtam, ha gond volt valamivel.
Hosszú úton a sportülések kicsit kemények, de 200-300 km-en kényelmes, jól tart. A b?r-textil kombináció tetszett.
A kétkörös klíma nagyon jó, nem túl agresszív, automatán nem használtam, mindig én állítottam be a h?fokot. A dizájn nekem bejött, az elektronikus irányjelz?t gyorsan megszoktam, jól kezelhet?. CD és rádió rendben, szép hangzás. Xenon bejön.
A vezet?ülés el?re-hátra tolásához a kar elromlott úgy 30e km után, de mivel csak én vezettem, ezért ez nem zavart. :)
- Turbó légbevezet? cs? elrepedt - anyaghiba - ilyenkor a védelmi rendszer :) azonnal bekapcsol és leregulál a fordulat 2000-re, nem lehet hajtani a kocsit - lásd kép.
- Központi vezérl?gomb - 2 órát vacakolt, utánna újraindult és m?ködött (???)
- Els? ülés állítókarja
Pozsony - nem ajánlom senkinek az ottani márkaszervizt, a repedt cs?vel háromszor mentem vissza, mert nem tudták diagnosztizálni a hibát, aztán persze (1200 km extra utazgatás után) kicserélték garanciában.
XIII. kerület - egyszer voltam olajcserén, korrekt, gyors.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | C5 kombi | Következő autója? | Skoda Octavia kombi |