Autók » Opel » Vectra (2002)

Vectra 2,0 DTI

semmi extra, de megéri

Nekem a nagy autó az autó! Ez elég nagy, bár a mitsubishi L200-am nagyobb volt, de nem is ennyit evett! Családnak, céges autónak kiváló. Használtan vettem, 97000 volt az órában, de a szerelő haverom azt mondta, hogy ennyi kilóméterrel nem kellene még kuplungozni. Nem tudom, talán több van benne, de erre semmi más nem utal. Szép tisztán, csendesen jár a motorja, indul is elsőre, kivéve ha nagyon nagy hidegek vannak. Külsőre és belsőre nem egy design pályázat nyertes, de nekem jobban tetszik, mint a honda civic futurisztikus világa. Az izzók folyton kiégtek a fényszórókban, mindaddíg, míg nem vettem bele 5000-ért minőségit! A futómű be be üt nagyobb kátyúkban, elég kemény. Csomagtartó nagy, de elég nehezen pakolható "sedan". Dinamikus, nekem elég a nyomaték, jól fogyaszt. Ha többen is beülnek hátra, a hamutartót tuti, hogy kinyílik, rosszabb esetben ki is esik, mert nagyon rossz helyre szerelték. Váltó elfogadható, kicsit hosszú úton jár. Pedálsor kényelmes. A műanyag burkolatok nagyon kopnak! Van rajt egy lábyabb gumis felület, ami minden sokat használt helyről pörög le. Nem zörög csörög nyikorog. Összességében megéri a pénzét! Nem támasztottam nagy követelményeket elé, nem is csalódtam!

- Kiégett izzók, kuplung, fékbetétek

ismerős autószerelő