Luxus, megfizethető áron.
A kocsiról annyit, hogy 1.8 benzines, ABS, ASR, ESP-Plus, EBD, Dupla digit klíma, Elektornikus csomagtér ajtó, és még sok más extra ami ennyi pénzért másban nem nagyon van benne. 1.550.000ft volt 2010 ben, 2003. 12.havi az autó.
Computer szerinti fogyasztás normál használat mellett: 7,5 - 8 liter/100km
Aki szereti a hosszú ítéleteket olvasgatni, annak csalódást kell hogy okozzak, nem fogok regényt írni róla :)
Ezt a kocsik azoknak ajánlanám, akik nem fulladnak bele a felesleges milliókba, de mégis egy jó megjelenésű, elegáns, tágas, jól felszerelt alsó középkategóriás limuzint szeretnének, elérhető áron.
Ezen a "népcsoporton" belül is, ÉSSZERŰ választás lehet azoknak a márka fanoknak, akik hajlanak az ugyan ebben az árban mozgó 10-15 éves A6-os Audikra, E39-es bömösökre,E Mercikre, amik szépek és jónak TŰNNEK, de mikor már a szervíz lesz a második otthonod, akkor lehet hogy nem lesz felesleges havi 100-150 ezer forintod a javításokra! :) Tapasztalatból írom, hogy ez is tudja ugyan azt, lényegesen alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett!
- Kerékcsapágy szétdarálódott, kopletten kellet cserélni kerékaggyal együtt, 60 ezer. Négy lengéscsillapító 80 ezer.
Volán szervíz
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |