jó, csak nem romoljon el
Külföldről behozott autóként vettem, árában. jól indult csak a kereskedésben nem engedték vezetni(már itt gyanúsnak kellett volna lennie). miután elhoztam, akkor derült ki hogy nem megy a tempomat (20e), utána nem sokkal kiderült, hogy az órát visszaállították, nem kicsit, nagyon!!! 100000 csaltak vele. majd nem sokkal jött a termosztát csere (25e) és a klima levegőáramlás szabályzó motorja is megadta magát (22e). majd 15000 km után jött a meglepetés ajándék, lendkerék és kinyomócsapágy (250e). ez állítólag dízel betegség, de annyira nem vígasztal! jó autó lenne, és nem is adnám el ha nem történtek volna meg ezek. szeretem, de félek a következő meglepitől, aminek kezdem érezni az előjelét. sokat kellett költenem rá, igaz vettem egy lestrapált külföldi autót, amit nem néztem meg jól! a kereskedő is lesz...t! ő sem kicsit kihasználta, hogy nagyon kellett az autó. ő tisztában volt a hibáival. ezeken felül, nem beszéltem a toronycsapágyról, és a nem működő navi-ról!
lényeg, használt autót nem veszek mégegyszer főleg nem a budaörsi útról onnan is a 60 sz alól! féreglyuk!
- lendkerék,!!!!,kinyomócsapágy!!!!!! tempomat, szervo motor a klimában, termosztát
szakik
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |