Autók » Opel » Vectra (2002)

Vectra 2.2 GTS

GTS TÖKÉLETES, MERT MEGÉRDEMLEM!

A lényeg, hogy kellett egy autó, legyen családi legyen öt ajtó, de ne kombi, legyen szép és sportos a gond ezzel volt milyet vegyek, francia, sokak szerint ne, olaszt szépek, de ismerősök szerint azokkal is sok a baj, akkor milyet legyen német, olcsón fenn tudjam tartani legyen Opel, kicsit vagy nagyot Corsa ennyi embernek kicsi, legyen Vectra abból az újabbat legyen C. OKÉ. Eddig megvoltunk, de milyen színűt ezüst és homok jó, de nem elég elegáns fekete az meg már túlontúl komor nekünk legalábbis, választottunk tehát kéket, de olyat ami napsütésben sötét kék, borult időben majdnem fekete, tehát egyedi, de a szervizesek szerint a fényezők rémálma. A motorból olyat választottam mindig benzines párti voltam ami nem túl gyenge, de nem eszi le a rólam a nadrágot, így lett 2.2 fajta láncos motor, sportosan dinamikusan tudok vele haladni, felszereltségben az elegance-t választottam bőrös cd-s, elől hátul el. ablak, szép alufelni, xenon.
hogyan szolgál:
még szolgál most is, remélem még nagyon sokáig fog, eddig csak a kötelező szervizek kop-kop.
kényelem:
öt emberek is nagyon kényelmes hosszú utakon is a gerinctámasz nagyon jó szolgálatot tett, a csomagtartó 500 liter rengeteg dolog elfér, a kormányról tudod kapcsolgatni a rádiót plusza computert is.
a megjelenése:
elegáns közel 10 éve tervezték és a C Vectra kezdetben nem tartozott a kedvencem közé, de egyszer megláttam ezt a GTS típust és nem tudtam, hogy milyen márka, aztán a megszokott útvonalamon jártam és ismét láttam, hú mondom ez Opel, ilyet még nem is láttam, és akkor eldöntöttem ez a kocsi kell nekem úgy mint abban a bizonyos tévé reklámban. A mai napig is nagyon tetszik és a dízánja is időt álló.

Mindent egybe vetve szuper, ha szervizelve van,( olaj szűrők, gumik, fékek, ezeket más autóknál is időszakonként cserélni kell) és korrekt gazdája van az autó is hálás, a panaszkodókat nem értem, ha valaki belefut egy rosszba vagy valamit széthajt, az nem azt jelenti, hogy más autójának is rossznak kell lennie, nekem mindenesetre nagyon bejött és még hosszú ideig használni fogom.

- Semmi

saját

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Megbízhatóság (10) Vezetett km 32000
Előző autója? Következő autója? S class a legújabb, ha majd összejön
Verdikt (10.0/10)

Opel Vectra 2002 (2005)