GTS NINCS ELLENFELED!!
Ez egy olyan autó amiről rosszat nem tudnék írni ezért nem is fogok, sokan meg vannak áldva néhány márkával ami a 90 es években még menőnek számított de sajnos ma már ott járunk hogy azok népautók lettek nincs bennük semmi különleges, de itt egy autó ami ugyan egy ismert gyártótól van , de mégis egyedi a GTS. Aki kisebb kategóriás autóról vált nagyobbra annak ezt ajánlom, mert viszonylag olcsón fenn lehet tartani, persze ma már semmi sem olcsó, de ha megnézzük hogy egy hasonló felszereltségű(bőr , xenon, 8 légzsák, digit klíma, +számos extra) mennyibe kerül nem is beszélve arról hogy azoknak mennyi a fenntartása, akkor ezt tudom ajánlani. Nekem 2.2 benzines van, de nem fogyaszt többet egy alsó kategóriás izmosabb motorral felszerelt autónál, kérdezem akkor minek vegyek szappantartót? A megjelenéséről: hol is kezdjem szuperül néz ki nagy gyári GTS alufelnik, szép sötét szín kicsit le van ültetve mindez gyárilag színezett üveg spotos mivel nnak készült, ezt látni kell!és a legjobb, hogy nincs belőle sok az országban! Akinek pedig felső kategóriás autója van és nincs vele megelégedve annak azt ajánlom szabaduljon meg tőle és vegyen egy ilyet, de nem az enyémet mert én ezt nem adom el!Vezetni pedig olyan mintha egy számítógépes autós játékban vezetnék. Mindent egybevetve egy nagyon jó autó. Ennyi.
- Eddig még semmi, de kell majd rá új nyári gumi szett, mert ez már elég viseltes.
saját szerelőhöz hordtam
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |