Az OLCSÓn fenntartható TÁRS avagy 10 ÉV közös utazás TAPASZTALATAI (VECTRA C GTS 2.2 benzin)
Több mint 15 éves konstrukció és még mindig szuper. Még mindig tetszik 10 év használat után is. Jó és bírja a strapát.
Hű társ és ha vigyázol rá, fillérekből fenntartható. Keveset kér és rengeteget ad. Vannak akik leírják, de 10 év használat után állítom az egyik legjobb döntés volt megvennem.
Megtartom, nem adom el és nem azért írok véleményt, hogy fényezzem, minden számla megvan amit ráköltöttem.
A GTS kivitel nemcsak szép és sportos, de praktikus is, mindent elnyel az 5. ajtaja sosem volt olyan dolog amit nem tudtam volna vele megoldani. Cserébe minőségi alkatrészekkel és szerviz anyagokkal és fűtött garázzsal hálálom meg a szolgálatait.
Tudom és látom, hogy egyre olcsóbbak, de méltatlan sok vélemény szerintem, mert néhány gányolt igénytelen autó miatt nem lenne szabad általánosságban messzemenő következtetéseket levonni.
Rosszat nem tudok írni róla, pedig erősen gondolkozom. Örülnék, ha lenne még olyan autó azok között amiket most gyártanak, ilyen mint ez, nem sok munkája lenne a szerelőknek és a szervizeknek.
Aki gondolkozik rajta vegyen egyet, Z22SE a motor típusa, jó strapabíró benzines.
Nehéz volt összeszedni ennyi sort hisz ennyi történt 10 év alatt. Semmi! Tankoltam, vezettem. Mindig ugyanannál a kútnál tankolok.
Összességében az eddigi legjobb autóm és emiatt nem váltok, mert ami jó azon minek változtatni? Szeretem ezt a kocsit. 15 év múlva irány az OT vizsga :-)
- Gondolkoztam rajta mi számít hibának, így inkább leírom miket kellett cserélni illetve javítani: fékbetét és féktárcsa csere, olajcserék (az összes olajé), szűrők cseréje (az összes rendszeres cseréje), 2 spirálrugó, és téli nyári gumik, klíma töltés-fertőtlenítés, ablakmosó folyadékok (téli nyári) és néhány illatosító, és akkumulátor csere, 10 év alatt ennyi. Semmi más. Ezek hibák? Nem ezek nem azok, inkább ilyen, ha valaki vigyáz valamire és ésszel használja a kocsiját.
saját szerelők
független szerviz
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | opel | Következő autója? | Nem adom el! Maradok a 2.2 GTS benzinemnél még vagy 20 évig :-) |
Verdikt | (10.0/10) |