Autók » Opel » Vectra (2002)

Vectra 1,9 CDTI GTS

A hatalmas gyorsulásra vágyóknak!

Kezdeném el?ször is a karosszériával: A külseje fogott meg nagyon el?ször, családi és sportos egyben! 12 év átrozsdásodás elleni garancia. A futóm? pazar f?leg az extraként beszereltethet? IDS Plus futóm?beállítóval rendelve. Hatalmas 17"-os 6 ikerküll?s felnivel és 215/50-es Good Year abronccsal. A magyar utakra túl rázos,
kanyarban kocsiszekrény d?lés minimális nagy sebességnél is.
Nagyon jól adagolható fék, kezd? is hamar belejön, jól lassít; és ez kell is mert az autó üresen 1460 kg ezzel a dízel motorral!!
Nagyon jó világítás, kanyar xenon-al tompítottnál nincs szórás ez az egyik fontos tulajdonsága a xenon lámpának, el?ször szokatlan egy kicsit de meg lehet szokni.
Belülr?l kicsit bumfordi m?szerfel, kicsi gombokkal, vezetés közben képtelenség a hi-fi-t irányítani.
Sötét szinek, de ez izlés kérdése. Nagyon jól tartó kissé kemény sportülések elöl. Hátul 184 cm -nél nagyobbaknak nem fér el a feje. Lábtér van b?ven. Auto klíma kiváló, seb. váltó kicsit hosszú utakon jár de nem vész ehhez a nyomatékos motorhoz. Vajpuha kuplung, nekem tetszik, ki mit szokott meg.
A Motorról nem tudok rosszat mondani, nagyon húz, 8,9 sec alatt százon van 320 Nm nyomaték, városban max. 8,5 liter gázolaj de ekkor minden piros után teljes gyorsítás.
170 Km/h -ig szélzaj nincsen. Nagyon le van szigetelve a vectra. Belül dízelhang nincsen, Teljesen elzár a külvilágtól.
Imádom, és remélem nem lesz baja, ajánlom mindenkinek ezt a sportlimuzint bár egy kicsit drága 7400000 Ft-ért (alapár) de nagyon sok exrával felszerelt így alapáron is. Ja és hatalmas csomagtartó (400 liter) jól pakolható, sík határok!

- Még semmi nem romlott el benne, mert még 3 hónapos, de remélem nem is fog.

Autokomplex KFT
Eger, Mátyás Király ut.
3300

Hozzáért? kezek, gyors kiszolgálás.

Fenntartási költség (4) Évjárat 2005
Előző autója? Opel Astra Következő autója? Opel