Volt már jobb is
Volt egy 96-os ötajtós B Vectrám 1,7 td írtam is rólla, szerettem. Aztát úgy hozta a sors, hogy megvegyem a fent említett autót. Elösszőr tetszett, szép, kényelmes és jól felszerelt volt,
és az egész család elfért gyerekülésestől csomagostól együtt. De mindíg volt valami bosszantó apróság. Kezdte azzal, hogy nem akart elindulni, csak fehér füstöt okádott. Ok... Azt mondták, hogy fars levegőt szív az üzemanyagszűrő háznál. Kicserélték, (22.000.-) kicsit jobb lett, aztán megint nem indult el. Átnéztem a gázolaj útját, és észrevetten, hogy a gyári résolajcső (szövetkülsejű) elérett, és ott is farsot szív. Persze az adagoló szívó oldalára van bekötve, nem a visszafolyó oldarra. Kicseréltem, és utánna mindíg beindult. (Szerintem sokkal nehezebben mint ahogy kellett volna. 8 tekerés.) Összességében nem volt százas a gép. Komputerre is tették de nem írt semmit. Gondoltam mielőtt az oly sokat híresztelt típushiba, az adagoló tönkremegy eladom!Tehát őszintén az az autó nem nőtt a szívemhez.
- Középső digitális kijelző, hidrotőke, üzemanyagszűrő ház, résolajcső, riasztó.
Gere Autójavító Bt. Dunaharaszti Magyar utca.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Tipo 1,9 Td | Következő autója? | VW Golf III 1,9 TDI Variant |