Vectra-B. Elegancia és kényelem
Én nagyon szeretem ezt az autót, attól függetlenül hogy sokat kell rá költenem. Még a digitklíma vezérlőpanelját kell kicserélni, mert nem kapcsolja be a klímakompresszort.
Amúgy nagyon kényelmes, esztétikus, soha nem hagyott cserben. Nem volt vele különösebb probléma. Csak egy picit oda kell rá figyelni! Nem szabad akárhol tankolni, mert az adagolója azonnal tönkremegy. Inkább tankoljunk a drágább üzemanyagból, de az később visszahozza az árát és ajánlott beszerezni valamilyen adalékot. Pl.: METABOND
- Őszintén megmondva, elég sok mindent cseréltettem, de ha használtautót vásárol valaki, benne van a pakliban, hogy költeni kell rá!
- Tehát: első féktárcsa+fékbetét, távirányító, hátsó lengőkar szilentek, felnik, poly v szíj, fékfolyadék, szélvédő, összes szűrő, olaj (6000 kilométerenként), bal hátsó hangszóró,stb.
- Ezek az alkatrészek csak gyáriak!!! FONTOS, mert csak ezek az alkatrészek garantálják a minőséget (szerintem). De ha esetleg mégsem, akkor 2 év garancia jár minden alkatrészre!
- Ezeken kívül 2-szer beletolattak a drágámba, de azt is csak márkaszervizben javították, persze csak gyári alkatrészekből!
Kiss-Gerencsér Autóház, Gyenesdiás. (Mivel itt dolgozom.)
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Corsa A | Következő autója? | Opel Vectra C 3.0 CDTI |