Autók » Opel » Vectra (1995-2002)

Vectra 1.6-16v

Tiszteletreméltó és szeretnivaló

Az autót 96-ban vásárolta a cég, az előző vectra után.
Nagyonn szerethető autó és szinte mindent bír. Kezdetben még nemlett hajtva , megkapta mindig a legjobb motorolajat, és higyétek el kedves opelos társaim én halgattam a szerelő barátomra és az első 3000 km megtétele után cseréltük az olajat, majd minden 15e -nél és még 300000km megtétele után sem ette pedig ECOTEC motor.
Mivel cégauto volt szegénykémet nagyon soxor meghajtottuk, de már csak akkor amikor már benne volt 10ezer km utána kezdődtek az igazi nemkimélős hajtások.
A többi konkurens céges kolléga mindig azzal jött, hogy csoda hogy még bírja!!!! Hát igen bírta demég hogy!!!! 195km/h volt a végsebessége és nagyon sokat volt az utazoja 180km/h mert külföldre is jártunk.
A tobbi kollegának is vectrája volt de sajnos nem szerették az autokat mondván ez csak egy használati eszköz és persze nemis törödtek vele . Piszkos elhanyagolt vectrákkal jártak és nekem a szívem szakadt meg mikor megnéztem az autojukat , engem meg hujének néztek, hogy mindig pedáns tiszta és semmi gond vele, lehet hogy hujének tartanak de én imádom az autokat és imádok gondoskodni roluk én ez vagyok.
Sajnos 2000-ben a cég csere mellett döntött és passatot vettek benzinest , majd 2003-ban egy dizelt 1.9 pdtdi 130 le de eggyiket se szerettem! no és a vw passat sorozatos hibái mindkét modell esetében ami rettenetesen bosszantanak de ez egy másik történet.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, és a gondoskodást nagyon meg tudja hálálni.

- A kopo alkatrészeken kívül semmi, csak kipufogot kellett cserélni 200 ezernél

Magán szerelőhöz hordtam Jászberénybe csak ajánlani tudom mert isteni a srác, oda nyul ahova kell és precíz megbízható. Az opel turbonál dolgozott és Csáki Róbert a neve.

Fenntartási költség (8) Évjárat 1996
Előző autója? Vectra Következő autója? Passat